Derneğimiz; American Staffordshire Terrier (AST) kalitesini artırmak, doğru üretimini sağlamak ve AST severlere doğru  bilgi vermek üzere kurulmuş, faaliyet gösteren bilimsel ve doğru metodlarla çalışan bir dernektir., Irk garantisi için soy kütüğü takibi yaparak, bilinçli ve doğru üretimi destekleyerek şecereli köpek üretimini sağlamak derneğimizin en hassas olduğu nokta olup, KIF bünyesinde, American Staffordshire Terrier (AST) Köpeğine ilgi duyanlara yardımı ve bilgi vermeyi amaç edinmiştir.
Vizyonumuz önümüzdeki yıllarda ülkemizdeki yerli üretim köpeklerin yurtdışındaki yarışmalarda ırk standartı ve eğitim konusunda derece yapabilecek konuma gelmesini sağlamaktır. Her yıl düzenli olarak belli illerde yapılacak KIF etkinliklerinin yanısıra, kulüp yarışmaları (Irk standartı yarışmaları), Eğitim Seminerleri ve Eğitim Sınavları ile AST severleri bilgilendirmek derneğin sosyal sorumluluğudur.
Tüm American Staffordshire Terrier (AST) Köpeği sevenleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Dernek tüzüğü ve yönetmelikler ışığında, belli kuralları yerine getirerek, derneğimize üye olabilir tüm etkinliklerimize katılabilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULARA GERİ DÖN