ETKİNLİK TARİHİ: 25 Kasım 2018

AMERICAN STAFFORDSHİRE TERRİER IRKI KINOLOJI DERNEĞİ yılsonu seminer etkinliği ve yk toplantısı. AST IRK DERNEĞİ olarak tüm hayvan sever dostlarımıza faydalı olacağına inandığımız seminer etkinliğimize hepinizi davet ediyoruz. Sn.Susanne FECKER Sn.Ilker ÖRKMEZ ve Sn.Ceyhun DURU nun sunumu ile köpeklerde davranış ve agrasyon eğitimi, güncel aşı programlari ile paraziter uygulamalar,üretim ve regülasyon konularında önem arz eden çok faydalı bir seminer olacaktır Seminerimiz AKTİVDOG sponsorluğunda HUNDE TREINER TEAM eğitim merkezinde yapılacaktır. Etkinliğimiz ücretsizdir. Tarih: 25 kasım 2018 Saat: 10_00 başlangıç Yer: HUNDE TREINER TEAM eğitim merkezi Ballıca köyü namzet sokak no 18 pendik İstanbul Not: Bu defalık köpekli katılım olmayacaktır bilginize.