2018 YIL SONU MANGAL PARTISI

ETKİNLİK TARİHİ: 31 Aralık 2018

*** Yılın son buluşması acele edin *** AMERİCAN STAFFORDSHİRE TERRİER IRKI KINOLOJI DERNEĞİ olarak 2018 yılına veda etmeden,yine güzel bir organizasyonda tüm hayvan sever dostlarımızla bir araya gelerek eylenceli ve neşeli vakit geçirmeyi planladık. Etkinliğimiz tüm hayvansever dostlarımızın katılımına açıktır. Önce muhteşem deniz manzaras... DEVAMINI OKU

AMERICAN STAFFORDSHİRE TERRİER IRKI KINOLOJI DERNEĞ

ETKİNLİK TARİHİ: 25 Kasım 2018

AMERICAN STAFFORDSHİRE TERRİER IRKI KINOLOJI DERNEĞİ yılsonu seminer etkinliği ve yk toplantısı. AST IRK DERNEĞİ olarak tüm hayvan sever dostlarımıza faydalı olacağına inandığımız seminer etkinliğimize hepinizi davet ediyoruz. Sn.Susanne FECKER Sn.Ilker ÖRKMEZ ve Sn.Ceyhun DURU nun sunumu ile köpeklerde davranış ve agrasyon eğitimi, güncel aşı p... DEVAMINI OKU

Tüm FCI ırkları için ırk değerlendirilme etkinli

ETKİNLİK TARİHİ: 25 Kasım 2018

DUYURU Federasyonumuzca aşağıda belirtilen yer ve tarihte tüm FCI gurupları için kayıt / ırk değerlendirme etkinliği ve SKS (Sosyal Köpek Sınavı) yapılacaktır Tarih : 25 Kasım 2018 Yer : Pet Smile Köpek eğitim merkezi. Karşıyaka Mah 568.Sokak No 31 Gölbaşı/Ankara (Haymana yolu 4.Km Nesibe Aydın Okulları karşısı) Hakemler : Emre Sönmez – Bü... DEVAMINI OKU