Başkanımız

KIF Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi

KIF Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Bilim Kurulu Başkanı

AST Club Başkanı

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun oldu.

Mezun olduktan hemen sonra Veteriner Kliniği Hizmetlerine başladı.

2006 yılında EVCİLDOSTUM VETERİNER KLİNİĞİ ni kurdu.

2010 yılında French Bulldog Irk Derneğini / 2013 yılında American Staffordshire Terrier Irkı Kinoloji Derneğini kurdu.

Şuan French Bulldog ırk derneğinin resmi üyesi,

AST derneğinin başkanlığını yürütmekte.

2018 yılında Köpek Irkları Ve Kinoloji Federasyonunun yaptığı olağan genel kurulla yönetim kuruluna seçildi.

Köpek ırkları ve Kinoloji Federasyonunda( KIF ) bilimsel çalışmalarda bulundu.

2015 yılında Kinolojik ( Köpek ırkları bilimleri ) çalışmaları ve sınavları tamamlayarak Dünya Köpek Irkları Federasyonunda ( FCI ) , Köpek ırkları ve Kinoloji Federasyonunda ulusal ırk standartları hakemi ( FCI JUDGE ) ünvanını kazandı.Halen aktif olarak ırk standartları yarışmalarında resmi hakemlik yapmakta.

KHVHD ( Küçük Hayvan Veteriner Hekimler Derneği ) üyesi.

Hayvan hakları ve Hayvan refahı ile ilgili hem derneğimizle ,hem de bireysel olarak çalışan bir AKTİVİST.

Meslek hayatında , kedi ve köpekler başta olmak üzere , kanatlılar , sürüngenler ve tropikal canlılarla ilgili pek çok seminer , kongre , bilimsel toplantıda bulundu ve sertifika programlarını tamamladı.

Pek çok dergide mesleğiyle ilgili konularda yazarlık yaptı. Bazı internet sitelerinde mesleki konularda programlar hazırladı.

Evcil hayvan hastalıklarının teşhis ve tedavisinde çalıştığı gibi , sokak hayvanlarının tedavilerine de destek vermektedir.

8 köpek ve 2 kedisi var.

Amacı; hayvan haklarını ilke edinerek , melez ya da ırk tüm hayvanların eşit seviyede bakılmasını sağlamak , bu bakım ,tedavi, operasyonlarda üst teknolojiyi kullanmak ve halkı hayvan bakımı ve yetiştirilmesi için bilgilendirmektir.